Sep 28, 2005, 5:52 PM

Дъждовно 1 

  Poetry
1205 0 4

Дъждът е ужасно удобен точно сега -

вали върху мен и размива грима.

Добро оправдание, с което да скрия

момента на слабост!

Сълзите солени във сладка вода

успях да удавя, за да спася

късче достойнство, останало в мен,

след твоето “Сбогом, аз вече си тръгвам...”

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??