Дълбоко в мен
Дълбоко в мен усещам порив,
влечащ към тебе всичката любов
като слънчев лъч, като морски разлив,
като пустинен и космичен зов.
Дълбоко в мен усещам твоя вкус –
свеж и пъстър като пролетни цветя,
спокоен като нощен блус...
в който усещам, че летя.
Дълбоко в мен усещам светлина,
защото слънце си и грееш.
Споделена с тебе тишина
разруши я! Искам да се смееш!
Дълбоко в мен усещам нещо ново.
Дълбоко в мен усещам теб.
© Християн Все права защищены