24 нояб. 2015 г., 21:45

Дълъг септември 

  Поэзия » Белые стихи
378 0 3

 

 

 

                                          ДЪЛЪГ СЕПТЕМВРИ...

 

                                            Коледни подаръци...

                                            светът ме подканя да купувам,

                                            предлага ми изгодни кредити,

                                            а Септември не спира да сипе злато

                                            и всичко, което искам да притежавам,

                                            е едно листо

                                            между небето и земята...

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??