24.11.2015 г., 21:45 ч.

Дълъг септември 

  Поезия » Бели стихове
372 0 3

 

 

 

                                          ДЪЛЪГ СЕПТЕМВРИ...

 

                                            Коледни подаръци...

                                            светът ме подканя да купувам,

                                            предлага ми изгодни кредити,

                                            а Септември не спира да сипе злато

                                            и всичко, което искам да притежавам,

                                            е едно листо

                                            между небето и земята...

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??