Дъщеря ни
-----------
Знам, че от време на време
тя ти тропа със крак.
Знам, че думи накриво вчера
или днес сте си казали пак.
Знам, че тебе те дразнят
нейните луди, луди шеги.
Намери сили в себе си...
Намери и отново прости...
Знаеш, че много е умна.
Знаеш – че тя е много добра.
Та тя е нашата мила, прекрасна,
най-добрата на света дъщеря.
© Ник Желев Все права защищены
не инат, ами три.
На лицето й греят
твоите топли очи!
Поздрави, Ник!