7 июл. 2010 г., 19:13

Е, добре! Приемам! 

  Поэзия » Любовная
874 1 18

                                       Е, ДОБРЕ! ПРИЕМАМ!

                                                                               на Мара и Борис

 

 

 Целува мен,

 но върна се при нея

 и пак я любиш

 страстно и обично...

 Така решил си.

 Е, добре! Приемам!

 Ти си 

 свободна да избира личност!

 Затуй лежа

 със книгата в ръцете,

 с невиждащ поглед,

 вперен нейде в здрача

 и обяснявам кротко

 на сърцето,

че аз пък съм свободна 

 да не плача...

 

 

 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??