И пак се развихриха бурите,
във чашата - водата закипя
и мерят си... литературите,
продума ням и виждащ ослепя.
Поет е, казват, диагнозата,
треперят музи, във почуда,
от днес и аз минавам в прозата.
Поет? Мерси! И тъй съм луда...
© Надежда Ангелова Все права защищены
Връчвам ти маршалските пагони!