3 мая 2012 г., 00:02

* * * 

  Поэзия » Белые стихи
624 0 0

Някъде изгуби се онуй дете -

наивно и радостно което бе...

Някъде по пътя то умря -

превърна се, то, в зряла жена....

Жена, изгубила вяра в любовта,

жена, обгърната от болка и тъга.

Ах, как копнея пак да се роди,

да ме накара да погледна живота с други очи,

ах, как копнея пак да се роди,

мечтите мои пак да съживи...

 

© ИметоМиЗначи Самота Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??