17 нояб. 2022 г., 16:00

*** 

  Поэзия
193 0 0

нека рои се

любов и от черно към

бяло върви се

 

нека крепи се 

любов и от мрачно към

светло стреми се

 

нека твори се

любов и от бездна към

вис полети се

 

нека спаси се 

любов и дивѝ - и към

БОГ възвиси се 

  

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??