Искам последно сбогом да ти кажа,
но спомен връщат се един подир друг.
Не мога аз от теб да се откажа,
накъдето и да погледна, ти все си тук.
Накъде ти си замина,
аз изпълнена съм отново с тъга.
Болката ми към теб не ще отмине,
със себе си да се боря не мога аз сега.
И каза, че отиваш си завинаги,
знаейки, че ужасно ще боли.
И аз за тебе пак ще плача,
но ти не искаш да виждаш в очите ми сълзи...
Е, аз свикнала съм да плача.
По лицето ми да се спускат
сълза подир сълза...
За теб да спра да мисля
едва ли бих могла.
© Борислава Д Все права защищены