22 мая 2012 г., 20:29

* * * 

  Поэзия » Любовная
502 0 0

Усмивка бе последната ù дума,
сълза - последният ù жест.
От тогава срещи имах сума,
но нея помня я до днес!

***

Не помня капчица страдание -
само, че си тръгна по паважа,
че обещахме си мълчание,
а колко думи исках да ù кажа...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??