29 сент. 2010 г., 16:47

***** 

  Поэзия » Любовная
601 0 3

Всеки ден поглеждам назад,

тежки спомени, облечени в мрак.

Призрак с ледено сьрце

протяга две търсещи рьце.

Обзема ме хлад,

оглеждам се плахо,

озовавам се на място напьлно непознато.

И отново сама,

тьрся пьтя,

осеян с празнота.

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??