Къде си ти, защо не си до мен сега?
Тази нашата любов така ни раздели,
сега един без друг вървим
и любовта си ний таим.
Дълбоко в нас сме я покрили
и с безброй сълзи сме напоили.
Но тя в сърцата ни гори
и душите ни безмилостно руши.
© Линда Караманова Все права защищены
Хубав стих!Поздравления!