7 нояб. 2012 г., 23:06

Един човек 

  Поэзия » Другая
707 0 2

Когато липсва ти един човек,

стотици други няма да го заменят.

Един човек каквото кара те да чувстваш,

милиони приказки на други няма да го заличат.

 

Тъй, както смее се един човек,

като него друг не би успял.

А както ти говори той -

друг не би посмял.

 

Ако далеч един човек замине,

тълпата близо липсата му няма да затрие.

Дори да знаеш, че добре е,

винаги ще искаш да е тук със тебе.

 

Когато скъп човек не е с теб в тъгата,

животът вижда ти се ад.

Ако един човек не хване ти ръката,

потъваш лесно в мрак.

© Кикито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • аз пиша за себе си,не претендирам,че съм поет просто изразявам това,което чувствам.
  • Ако е първи опит, го приемам заради преоткриването на вечните истини, но за да стигне до поезията, трябва още много, много труд.
Предложения
: ??:??