29 сент. 2008 г., 06:19

Един Ден 

  Поэзия » Другая
693 0 3

Снимам
спомени различни
някъде там си
черно бели
снимки
Сънища не помня
Надявам се това да си
ти
Запалвам цигара
отново вали
На прозореца прашен
рисувам звезди
заспивам
Идваш ли?

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??