29.09.2008 г., 6:19 ч.

Един Ден 

  Поезия » Друга
689 0 3

Снимам
спомени различни
някъде там си
черно бели
снимки
Сънища не помня
Надявам се това да си
ти
Запалвам цигара
отново вали
На прозореца прашен
рисувам звезди
заспивам
Идваш ли?

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??