15 мар. 2019 г., 01:14

Един ден той ще разбере 

  Поэзия
340 0 0

Един ден той ще разбере

 

Да се унижаваш, да се молиш и да правиш драма,

няма смисъл да плачеш, колкото и да го да обичаш.

Един ден той ще разбере, че че като тебе друга няма,

но тогава той за теб ще е станал като всички.

 

09.08.2018

© Радослава Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??