15.03.2019 г., 1:14 ч.

Един ден той ще разбере 

  Поезия
338 0 0

Един ден той ще разбере

 

Да се унижаваш, да се молиш и да правиш драма,

няма смисъл да плачеш, колкото и да го да обичаш.

Един ден той ще разбере, че че като тебе друга няма,

но тогава той за теб ще е станал като всички.

 

09.08.2018

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??