21 апр. 2008 г., 23:17

Един - Друг 

  Поэзия » Философская
1076 1 2

Един плаче, друг се смее,
един знае, друг не умее.
Някой бяга, някой - друг път не знае.
Един иска и може, друг пък нехае.

Един плаче, друг се смее,
един огън гаси, друг го подклажда.
Както ханът е казал:
"Човек и добре да живее, умира
и друг след него се ражда".

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??