Един живот
RemaTe
Един живот е, все ти казвам,
един живот със сто лица.
Един живот за миг угасва,
един живот, една съдба.
Един живот не чака никой,
един живот се веселим.
Един живот до дъно пием,
един живот горчив пелин.
Един живот не ни достига,
един живот и след това -
един живот след него има,
един живот, една лъжа.
2007
© РемаТе Все права защищены