20 мая 2006 г., 07:09

Един музикант 

  Поэзия
538 0 6
По тъмните пътеки се прибира.
Държи стотинките в ръка,
а в другата държи цигулка.

По страшните пътеки беше бродил,
и белезите му подсказват за това.
По тъмните пътеки се прибира,
един прекрасен музикант.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??