18 апр. 2006 г., 17:05

Един непознат 

  Поэзия
630 0 1
Днес срещнах
един непознат в автобуса.
И се малко заплеснах
при все самота и покруса.
Той имаше
твоите устни, очи и магия.
Само му липсваше
луничката малка, а може би - скри я.
Днес срещнах
един непознат и отминах.
Без да искам се стреснах
колко отдавна заминах?
Днес срещнах
един непознат...
И пак мисълта ми политна,
гризе ме чудовищен глад
за тебе!
Светофарът премигна...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво!Харесва ми как пишеш!Рядко пиша оценки,но това определено заслужава шестица!
Предложения
: ??:??