Един приятел страдаше...
Един приятел плачеше до мен...
Един приятел, що обичах, но сърцето беше в плен...
Един приятел, когото късно, може би, открих...
При един приятел днес нозе присвих...
Един приятел в свойте воли и неволи ме прие и не попита
кой съм, а вратите в своя дом отвори и направи ми кафе...
Един приятел стардаше...
Един приятел плачеше до мен...
Един приятел, що обичах, но сърцето беше в плен...
© Христо Вьлчев Все права защищены