Живея някакъв двойнствен живот -
на латино сериал прилича:
излизам с един мъж и ми е гот,
а другия... него обичам.
Единият комплименти реди ми безброй,
с подаръци малки ме изненадва.
Но не той е моят романтичен герой.
Другия чакам и другият ме радва.
Другият нежности не ми шепти -
просто казва ми, че ме обича.
Когато ме види, в луд възторг не трепти,
но аз единствено на него се вричам.
Проблемът сериозен е, приятели мои,
помогнете ми да не сгреша.
Не зная от двамата кой по-достоен е,
но ни от единия, ни от другия мога да се лиша...
© Нина Чилиянска Все права защищены
Горчивият ми опит показва, че не вземам много правилни решения, затова се въздържам и от даване на съвети, ... и все пак, послушай сърцето!