30 nov 2010, 12:36

Единият и другият 

  Poesía » De amor
498 0 3

Живея някакъв двойнствен живот -

на латино сериал прилича:

излизам с един мъж и ми е гот,

а другия... него обичам.

 

Единият комплименти реди ми безброй,

с подаръци малки ме изненадва.

Но не той е моят романтичен герой.

Другия чакам и другият ме радва.

 

Другият нежности не ми шепти -

просто казва ми, че ме обича.

Когато ме види, в луд възторг не трепти,

но аз единствено на него се вричам.

 

Проблемът сериозен е, приятели мои,

помогнете ми да не сгреша.

Не зная от двамата кой по-достоен е,

но ни от единия, ни от другия мога да се лиша...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз мисля, че вече си решила, но не е зле да имаш и резервен вариант.
    Горчивият ми опит показва, че не вземам много правилни решения, затова се въздържам и от даване на съвети, ... и все пак, послушай сърцето!
  • няма да ти е лесно...
    времето ще покаже, с ласкава усмивка за теб.
  • С Руми съм!Поздрав,Нинче!
Propuestas
: ??:??