12 февр. 2009 г., 05:24

Eдинствен 

  Поэзия
685 0 1
Объркваш ме тотално - аз горя.
Отблъскваш ме тактично, със финес.
Как огъня във мен да потуша,
щом близо си, ала така далеч!
Горя за теб, но пепел ще остане,
пепел, готова всеки миг да се разпали,
само дай ми знак...
Дай ми знак, ще бъда огън никога не гаснещ,
ще се превърна в твоя верен талисман.
Усещаш ли сърцето ми как лудо бие,
готова съм на теб Единствен да го дам!

_________________

© С обич от мен за вас Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • С жар подаряваме любовта си на хора, които
    може би не я заслужават...Твоята любов е силна.
    Дано "Единственият" да я е заслужил.Успех!!!
Предложения
: ??:??