28 июл. 2024 г., 16:47

Единствен 

  Поэзия » Другая
82 0 0

      Е Д И Н С Т В Е Н

 

Истинската поезия е занаят превърнат в Изкуство,

Изкуството е Дъх Неповторим, Отминаващ...,

за кратък миг само потопен в Емоцията и Чувството,

същината на Вечността можеш,да хванеш.

 

Няма връщане, затова е толкоз прекрасно...

Много пъти целуваме, но първият път е единствен,

Мигът е изпълнен със Истинско Щастие,

което цял Живот после ни липсва.

 

05.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??