20 нояб. 2016 г., 19:13

Единствена 

  Поэзия » Любовная
424 1 4

 

Защо засвети нощем сред звездите,
сега не спирам с болката да плача.
Аз вече съм почерненият от смъртта ти скитник
и все боли към спомена да крача.

 

Тъй все вали небето ми в очите,
че нямам днес лечебното ти рамо.
Понеже толкоз рано ти отлитна,
една-единствена, която не прежалих!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??