20.11.2016 г., 19:13 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
425 1 4

 

Защо засвети нощем сред звездите,
сега не спирам с болката да плача.
Аз вече съм почерненият от смъртта ти скитник
и все боли към спомена да крача.

 

Тъй все вали небето ми в очите,
че нямам днес лечебното ти рамо.
Понеже толкоз рано ти отлитна,
една-единствена, която не прежалих!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??