20 мая 2017 г., 22:35

Единствено ти 

  Поэзия » Любовная
678 1 0

Далечна си, но всъщност си ми близка

и сякаш, че си част от мен...

И аз отдалечавам се полека

от утрото на твоя ден.

 

Пулсираш пагубно в душата ми

и в любовта ти аз възкръсвам...

Не зная слънцето ли си

или дълбока тъмна бездна.

 

Държиш ме вечно буден, в плен

на всичко свързано със теб...

Ще дочакаш ли новия ни ден,

във който ще ти подаря душата си?...

 

 

 

© Andon Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??