16 мар. 2005 г., 16:48

Единствено за теб, съпруже 

  Поэзия
1378 0 0

Кафе, бар, песента любима.

Скъпа, за теб е моето “Free Me”.


Топлота, тиха нежност...

Любов в очите ти чета

устните мълчат...
Очите  говорят...
Отпиваме по глътка
от чашката с мента...

 

Намериха се, неуспели да се загубят...

© Катина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??