Не се измисля Любовта. Тя идва
с хубост ненагледна в миг незнаен
и с мечта, и в трудност ни изпитва.
След почуда с образ неслучаен
обичта сияе и повежда
към надежда в този свят потаен.
Приказката искрена изглежда,
но за жалост вещер зъл от мрака
яростно проклятия нарежда.
Чудовището на съдбата чака
и зад теб в живота ти пълзи,
и ноктите си крадешком протяга.
В опасност винаги, помни, ще си!
Една е любовта... и я пази!
© Асенчо Грудев Все права защищены