Изречена тайна, отронена сълза
Изречена тайна, отронена сълза,
фалшива усмивка, лъжа...
Един пълзел разпилян е моят живот
и липсва радост, щастие, любов...
Безумна грешка съм аз сега,
увяхнало цвете без вода...
Вълна, не намерила бряг,
угаснала звезда в черния мрак.
Изубена надежда за нов живот,
черна душа без капчица любов,
илюзия, призрачен сън...
Шепа пепел... Това съм!
Счупена чаша,ранена душа,
пронизваща болка и още тъга...
Самотна Луна, самотен ден...
Това съм, когато ти не си до мен...!
© something else Все права защищены