6 нояб. 2011 г., 21:01

Eдна жена 

  Поэзия » Любовная
975 0 2

Една жена от плът и кръв. 

Една жена със страстен дъх.

Една жена, обичала безкрайно...

Една жена... обичана нетрайно. 

 

Една тъга изпитва многократно.

Едно сърце умира бавно в мрака. 

Една душа - затворена в килия...

Едни ръце, които тъй самотни гният. 

 

Една жена, лъжата бавно я убива. 

И нежно тя с пръстта се слива.

Една жена, обичала без страх. 

С едно сърце... сърце от прах.

 

 24.10.2006г.

© Глория Огнянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??