30 июл. 2005 г., 20:17

ЕДНА ЛЮБОВ... 

  Поэзия
1055 0 3

Една любов в мен гори и ме изгаря,
една любов ме кара нощем да не спя.
Една любов за тебе ми нашепва всеки миг,
една любов, която ти отхвърли.
Една любов ни чака двама с тебе,
една любов тъжи за вечерите,
в които бяхме заедно.
Една любов, която не успяхме да изпитаме,
една любов, в която се заклехме
верни да си бъдем.
Една любов сега проклина ни,
една любов неизживяна.
Една любов опитва се да ни събере,
една любов, уморена от омразата.
Една любов бавно си отива,
една любов умира...
                                    На Николай

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е!
  • Поздрави и от мен! Прекрасно е!
    ... и безкрайно тъжно...
  • Една любов опитва се да ни събере,
    една любов, уморена от омразата.
    Една любов бавно си отива,
    една любов умира...

    Прекрасно!!!
Предложения
: ??:??