5 дек. 2015 г., 22:43

Една любов 

  Поэзия
359 0 3

Скрита дълбоко в сърцето,

родена в миг неволен тишина,

литнала високо към небето,

изгряла в снопче лунна светлина,

разпалила пожари луди,

нарисувала лицето на нощта,

в този късен час събуди

с трепет поривите на страстта,

една любов внезапно долетяла

в началото прилична на шега,

днес тъй ярко заблестяла

и грееща в очите ни сега.

Една любов нечакана, недостижима,

довчера само чакан блян

е днес мисъл единствена, любима,

днес миг вълшебен и желан.

 

19.10.2015г.

Мими Янева

© Mimi Ivanova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??