Ако момиче ти каже, че те обича....
увери се първо, че с чувство го изрича!
защото случайно ако се окаже грешно,
ти ще плачеш, а на нея ще ù е смешно.
Когато напише "майната на всички"...
насълзяват ли се твоите очички?
Отиваш пред дома ù и стоиш нефункциониращ,
отвън нормален, но отвътре умиращ!
Чудиш ли се какво правиш тука,
като ти я обичаш, а на нея не и пука...
усещаш ли как ти изтръпват краката
и колко лошо си прецакан от съдбата...
© Христо Чемширов Все права защищены