Jul 31, 2012, 11:56 AM

Една любов, една лъжа 

  Poetry » Love
660 0 0

Ако момиче ти каже, че те обича....

увери се първо, че с чувство го изрича!

защото случайно ако се окаже грешно,

ти ще плачеш, а на нея ще ù е смешно.

 

Когато напише "майната на всички"...

насълзяват ли се твоите очички?

Отиваш пред дома ù и стоиш нефункциониращ,

отвън нормален, но отвътре умиращ!

 

Чудиш ли се какво правиш тука,

като ти я обичаш, а на нея не и пука...

усещаш ли как ти изтръпват краката 

и колко лошо си прецакан от съдбата...

© Христо Чемширов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??