14 авг. 2007 г., 09:47

Една нощ 

  Поэзия
687 0 5

Във тази млада нощ си заслужава
някой като мен да те ухажва,
красотата ти ме подлудява,
силуета с моя се сближава.
Имената ни дори не са от важност,
без думи нека да останем двама,
всички гледат ни и са в опасност,
в пожар да изгорят,
силно развилнял се в нас.
Сияеш,
дансинга е твоята стихия,
мечтаеш,
поглеждаш, искаш ме,
караш въздуха ми да спира.

Светът в краката ни се разпиля,

адреналинът в мене подивя,

но ритъма забързва в нас

и кръвта бошува като океан.

И трябва ли сега да те целуна,

мисля, че "ела" е първа дума,

ти с поглед обречи

сърцето ми на страсти до зори.

Красавице, в очите ти изгубих се,
красавице, с музика от лудост влюбих се.
Видях те само преди час,

сега танцуваме върху руините от страст.

Виж ме ти

и за ръката бързо ме хвани,

и в танца погледите оплети,

сега за нас е тази нощ, и лудост е.

Но виждащ ли,

между двама ни ще завали

порой от стъпки и безброй очи,

кръвта безумно ще кипи и лудост е.

Със всяка стъпка ти пречупваш такта,

в ръцете ми си нежно сладка

и без задръжки

очите мъжки

гледат как се вплиташ в тъмнината.

Виждат как ги омагьосваш с танца,

в ръцете ми си лудостта, романса,

откровено диви,

тела красиви,

жарта в очите е страстта ни,

                                                             плам са.

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??