23 февр. 2007 г., 14:06

Една нощ 

  Поэзия
598 0 2
Една нощ, не мога да забравя,
сетя ли се - спира ми дъхът.
Една нощ в рая усетих аз страстта
на галещите се тела.

Ах, как не искам да забравя,
а отново да се потопя в насладата от греха!
Да върна онази нощ, но как - не зная.

Една нощ, която направи ме жена,
нощ, която няма да забравя,
защото там пламна любовта!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??