3 дек. 2009 г., 13:51

Една от милиони 

  Поэзия » Любовная
503 0 1

Една от милиони

 

Капка от дъжда,

 

стръкче от тревата,

 

зрънце от ръжта,

 

косъм от косата!

 

Една съм от милиони,

 

една съвсем сама,

 

кисела като дърво с лимони

 

и сърдита на света!

 

Тъжна съм, че ме остави,

 

реди се сълза след сълза,

 

разби сърцето ми и ме забрави,

 

а аз - още една от милиони загубих любовта!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • бравооо!деничке малко поспри да пишеш да те настигна
Предложения
: ??:??