22 сент. 2006 г., 10:26

Една сълза 

  Поэзия
881 0 11

Една сълза любовна
и незалечима
Една сълза от трепет
и незабравима
Една сълза в едно сърце
с една душа на мъничко дете

Една сълза от мъка
огън ще потули
Една сълза с мечта
ти подари ми

Една сълза с любов
Вземи ме
Една сълза остана
Обикни ме

© Богдан Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??