Една усмивка ми дай и върни ми
лъчезарният свят във очите,
с поглед мил целуни ме,
порови с пръсти в косите.
С една усмивка и нежност
ръцете ми в твоите скрий,
събери от обич безбрежност
и скромно ми я дари.
Една твоя усмивка ми трябва
на устни с вълшебен мехлем,
да ме докосва и сгрява
в тъжния ми понякога ден.
© Дарина Все права защищены