28 авг. 2009 г., 22:25

Една звезда... 

  Поэзия » Другая
516 0 1

Една звезда виси във небосклона,

една звезда, а сякаш бисер,

надежда носи на милиони -

в очите грее като огън...

 

Една звезда пресича пътя ни,

събира ни, а после ни разделя,

обича ни, ранява ни, теши ни-

съдбата определя...

 

Една звезда блести в сърцата ни,

облича ни във цветни мисли,

сближава и душите, и телата ни -

една звезда, а сякаш всичко...

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??