12 июн. 2012 г., 23:41

Една звезда... две вселени 

  Поэзия » Любовная
540 0 0

 

Когато бродиш сама в калта

и съзреш сребърна звезда,

откриваш тайнствена любов,

нежна музика и тих благослов.

 

За теб родена е тази звезда,

ти си нейната сянка в нощта,

тя е твоето слънце денем,

ти си неговата златна луна.

 

Две души, открили любовта,

два полюса, две вселени,

разминават се ден и нощ,

но са заедно във вечността.

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??