Jun 12, 2012, 11:41 PM

Една звезда... две вселени 

  Poetry » Love
558 0 0

 

Когато бродиш сама в калта

и съзреш сребърна звезда,

откриваш тайнствена любов,

нежна музика и тих благослов.

 

За теб родена е тази звезда,

ти си нейната сянка в нощта,

тя е твоето слънце денем,

ти си неговата златна луна.

 

Две души, открили любовта,

два полюса, две вселени,

разминават се ден и нощ,

но са заедно във вечността.

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??