28 мая 2022 г., 10:02

Едно листенце само ми е нужно 

  Поэзия » Любовная, Другая
726 3 7

Едно листенце само ми е нужно

от красотата твоя да докосна

и мигом ще почувствам теменужно

уханието ти в тревата росна.

 

От красотата твоя да докосна

живота в утрото на пролет ясна

е синята магия светлоносна

изпълваща с надеждата прекрасна.

 

Живота в утрото на пролет ясна

със първите лъчи е благодат

и с песента на птичка сладкогласна

е по- чудесен всеки пъстър цвят.

 

Със първите лъчи е благодат

щом всичко с тебе се събужда дружно.

Добър ще е денят и този свят...

Едно листенце само ми е нужно.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??