Едно момиче, едно сърце,
една усмивка, едно лице.
Един поглед, едни очи,
една любов, едни сълзи.
Една нейна целувка,
една нейна милувка.
Една нейна дума,
за скуката е гума.
Една красота, една висота,
една любовна лекота.
Една прегръдка силна,
една любов обилна.
Една доброта в нейната душа,
която не ще разруша.
И любовта си към нея,
пак да покажа, ще смея.
© Людмил Ангелов Все права защищены