28.03.2009 г., 23:32 ч.

Едно момиче 

  Поезия » Любовна
859 0 1

Едно момиче, едно сърце,

една усмивка, едно лице.

Един поглед, едни очи,

една любов, едни сълзи.

Една нейна целувка, 

една нейна милувка.

Една нейна дума, 

за скуката е гума.

Една красота, една висота, 

една любовна лекота.

Една прегръдка силна, 

една любов обилна.

Една доброта в нейната душа,

която не ще разруша.

И любовта си към нея,

пак да покажа, ще смея.

 

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??