4 авг. 2021 г., 19:37

Едно откровение 

  Поэзия
538 4 3

Животът е откровение пъстро,

което лети и лети...

Мечтата на всеки се сбъдва,

във сините морски вълни.

 

А мокрия пясък прощава,

морето измива сълзи.

Животът премахва тъгата,

на хората, честни, добри!

 

Премахва една бариера,

тази на лошите чувства и дни.

Доброто изпъква в човека,

прощава,мълчи и мълчи.

 

Живота - съкровище мъдро,

което лети и лети...

Помага на хора смирени,

спасява бедни души.

 

Кристиян Налбантов

 

 

© Kristiyan Nalbantov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??